Qui som

Tallers Zamora va ser fundat en el 1970 pel Sr. José Manuel Zamora Baños, al carrer Sant Josep nº 66 de Vilassar de Mar i continuat pel seu fill, amb això acumulem una experiència de més de 40 anys.

Des del 2010 estem situats a Cabrera de Mar (Barcelona) al Carrer Camí del Mig, 116 (Polígon Industrial Els Corts) i està dirigit per José Zamora Franco.

El personal que forma part de Tallers Zamora, està altament qualificat, donada la seva experiència i formació, i està compost per Pintors, Planxistes, Muntadors i Mecànics més la part d’Administració. Cuidem especialment la formació dels nostres treballadors, posant-los a disposició cursos de reciclatge i perfeccionament de processos, com a exemple de les formacions realitzades tenim: gestió del taller, atenció al client, peritatges (Audatex), colorimetria, planxa, pintura i de peritatge.

Disposem d’una superfície de 500m2 a més de disposar d’un pàrquing comunitari. Cobrint tota la jornada laboral, amb un horari de 8:00h a 13:00h i de 15:00h a 19:30h.
El nostre objectiu és donar-los la major agilitat, servei, professionalitat, serietat, comoditat i rapidesa als nostres clients.

EQUIP

El personal que forma part de Tallers Zamora, està compost per Pintors, Planxistes, Muntadors i Mecànics més la part d’Administració. Cobrint tota la jornada laboral, amb un horari de 8:00h a 13:00h i de 15:00h a 19:30h.

Cuidem especialment la formació dels nostres treballadors, posant-los a disposició cursos de reciclatge i perfeccionament de processos. Com a exemple de les formacions realitzades tenim: gestió del taller, atenció al client, peritatges (Audatex), colorimetria i planxa i pintura i de peritatge.

L’experiència i formació de tot el nostre personal és un dels valors afegits que abandera a Tallers Zamora.

POLÍTIQUES DE QUALITAT

Qualitat en el servei al client

El nostre principal objectiu és retornar als nostres clients a un estat de normalitat posant a disposició al més aviat possible i de la millor forma el seu vehicle, garantint així, la seva seguretat i confort.

Des de Tallers Zamora volem ajudar-los, anticipar-nos i oferir solucions apropiades, per aconseguir que el nostre taller sigui el seu habitual, atès que sovint acudeixen a nosaltres com a conseqüència d’una situació poc desitjada. Comptem amb un gran equip professional i els nostres clients confien plenament en els nostres serveis.

Qualitat en les reparacions

En Tallers Zamora som especialistes en xapa – pintura i mecànica, estem orientats a aconseguir la màxima satisfacció dels clients, i garantir el millor servei en les millors condicions perquè complim amb els standards de qualitat.

Tot l’equip de professionals del taller, està altament qualificat, comptant amb una dilatada experiència, durabilitat treballant en el taller, d’aquesta manera assegurem tot tipus de reparacions de la manera més eficaç, òptima i segura.

El nostre objectiu és aconseguir la fidelització dels clients i que qui ens conegui quedi totalment satisfet i com a resultat ens recomani en el seu cercle de coneguts.

Est és un treball artesanal i molt depèn de la bona mà del professional per obtenir un òptim resultat.

Qualitat en els empleats, materials i eines

Tallers Zamora disposa d’eines d’última generació; des de protocols i programes d’atenció al client per a la millora contínua de la satisfacció dels nostres clients, bancada per a reparacions de màxima envergadura, sistemes informàtics per realitzar pressupostos seguint els mateixos encallem que les companyies d’assegurances, cabina de pintat al forn, i materials dels fabricants més importants. Tot això per efectuar aquestes reparacions en el menor temps possible, sempre seguint els temps exigits pel fabricant, i assegurant una òptima reparació, mantenint sempre la satisfacció del client.

Excepte a petició expressa pel client amb el propòsit de reduir el cost final de la reparació, els recanvis que oferim sempre seran originals, amb màxim nivell de seguretat i fiabilitat.

Els materials utilitzats en les reparacions provenen de primeres marques al mercat d’automoció.

Taller concertat

Back to top